Cégünk újabb mérföldkőhöz érkezett és büszkén jelenti be, hogy az idei és az elmúlt évben tapasztalható nehézségek ellenére sikerül beruháznunk egy vadonatúj eszterga gépbe. Ezzel új lehetőségek nyílnak meg számunkra, termelésünk magasabb szintre emelkedik, meglévő és leendő vevőinket gyorsabban és jobb minőségben tudjuk kiszolgálni. A Takisawa NEX-108M típusú CNC eszterga géppel gyártó kapacitásunk növekedik és tovább fiatalodik gépparkunk.

2019.10.11-én a csehországi Brünnbe látogatott az M4-Tech Kft, ahol ezen a héten került megrendezésre a 61. Nemzetközi Gépipari Vásár. A számos nemzetközi cég mellett elsődleges célpontunk a taivani partnercégünk, az Echaintool precision Industrial Co., Ltd. standjának felkeresése volt, mely mérföldkő volt a cég életében, hiszen a személyes találkozó és a tárgyalás egy új kiindulópontja a további közös nemzetközi együttműködésünknek.

Jóleső érzéssel tölt el bennünket, hogy pénzadományunk a legmegfelelőbb helyre került. Úgy gondoljuk, az egészség a legfontosabb egy ember életében és az egészségügy támogatása nemes cél. Büszkék vagyunk, hogy hozzájárulhattunk egy emberéleteket mentő szolgálat fejlődéséhez és ezzel megkönnyíthetjük a rászorulók ellátását.

Egy felejthetetlen napot tölthettünk a Mach-Tech, Ipar Napjai kiállításon Budapesten, egyelőre csak látogatóként, de talán a közel jövőben akár kiállítóként is részt vehetünk. Rengeteg újítással, technológiai fejlesztéssel, sok ismerős partner céggel találkoztunk.

Vállalati autónk egyike új külsőt kapott, hosszú várakozás után felkerült cégünk jelképe a Škoda Fabia típusú gépkocsinkra. Ezentúl nemcsak Pécsett, de az ország útjain is felismernek minket.

Az ember élete végéig tanul. Állásbörzén jártunk a Pécsi Szakképzési Centrum Zipernowsky Károly Műszaki Szakgimnáziumában. Sok neves pécsi és térségi cég mellett kaptunk mi is lehetőséget arra, hogy a leendő munkaerőpiac résztvevőinek, a ma még tanulóknak, bemutatkozhassunk, megismerkedhessenek cégünkkel.

Verőfényes februári szombat délelőtt Szentlőrincen, az egész város és környéke a szentlőrinci általános iskola tornatermébe gyülekezik, hogy szemügyre vehesse a cégek portékáját, azaz a különböző álláslehetőségeket. A cégek közt mi is ott voltunk és bezsebeltünk jó pár önéletrajzot. Talán megtaláltuk leendő munkatársunkat?


rólunk

M4-Tech Kft.

Minőségi forgácsolástechnikai szolgáltatások, szerszámgépek, fémipari alkatrészek készítése és forgalmazása.

kapcsolat

Tudjon meg többet rólunk!

Az M4-Tech Kft-ról az alábbi felületeken talál továbi információkat!