2019.10.11-én a csehországi Brünnbe látogatott az M4-Tech Kft, ahol ezen a héten került megrendezésre a 61. Nemzetközi Gépipari Vásár. A számos nemzetközi cég mellett elsődleges célpontunk a taivani partnercégünk, az Echaintool precision Industrial Co., Ltd. standjának felkeresése volt, mely mérföldkő volt a cég életében, hiszen a személyes találkozó és a tárgyalás egy új kiindulópontja a további közös nemzetközi együttműködésünknek.

Jóleső érzéssel tölt el bennünket, hogy pénzadományunk a legmegfelelőbb helyre került. Úgy gondoljuk, az egészség a legfontosabb egy ember életében és az egészségügy támogatása nemes cél. Büszkék vagyunk, hogy hozzájárulhattunk egy emberéleteket mentő szolgálat fejlődéséhez és ezzel megkönnyíthetjük a rászorulók ellátását.

Egy felejthetetlen napot tölthettünk a Mach-Tech, Ipar Napjai kiállításon Budapesten, egyelőre csak látogatóként, de talán a közel jövőben akár kiállítóként is részt vehetünk. Rengeteg újítással, technológiai fejlesztéssel, sok ismerős partner céggel találkoztunk.

Vállalati autónk egyike új külsőt kapott, hosszú várakozás után felkerült cégünk jelképe a Škoda Fabia típusú gépkocsinkra. Ezentúl nemcsak Pécsett, de az ország útjain is felismernek minket.

Az ember élete végéig tanul. Állásbörzén jártunk a Pécsi Szakképzési Centrum Zipernowsky Károly Műszaki Szakgimnáziumában. Sok neves pécsi és térségi cég mellett kaptunk mi is lehetőséget arra, hogy a leendő munkaerőpiac résztvevőinek, a ma még tanulóknak, bemutatkozhassunk, megismerkedhessenek cégünkkel.

Verőfényes februári szombat délelőtt Szentlőrincen, az egész város és környéke a szentlőrinci általános iskola tornatermébe gyülekezik, hogy szemügyre vehesse a cégek portékáját, azaz a különböző álláslehetőségeket. A cégek közt mi is ott voltunk és bezsebeltünk jó pár önéletrajzot. Talán megtaláltuk leendő munkatársunkat?


rólunk

M4-Tech Kft.

Minőségi forgácsolástechnikai szolgáltatások, szerszámgépek, fémipari alkatrészek készítése és forgalmazása.

kapcsolat

Tudjon meg többet rólunk!

Az M4-Tech Kft-ról az alábbi felületeken talál továbi információkat!