Forgácsoló szerszámok

Egyedi forgácsoló szerszámok tervezése és kivitelezése

Forgácsoló szerszámok készítése

Tevékenységünk egyik legfontosabb eleme a magas szakértelmet és kivételesen pontos kivitelezést igénylő forgácsoló szerszámok tervezése és kivitelezése jelenti, amelyben óriási gyakorlattal rendelkezünk.

Egyedi szerszámaink főként 1.6582 és 1.7225 nemesíthető acélminőségekből készülnek, ezen alapanyagok rendkívüli szívósága miatt. Az általuk biztosított minőségnek köszönhetően kimagasló színvonalú szerszámok készíthetők.

Forgácsoló szerszámaink egyedi tervek alapján készülnek, megrendelőink egyedi igényeinek megfelelően.

Minden gyártási folyamat kulcsa az alapos és átgondolt tervezés. A megfelelő tervezéssel nem csak a gyártási költséget lehet csökkenteni, de a szerszám élettartamát is meg lehet növelni. Sok év tapasztalattal  rendelkező tervező kollégáink EdgeCam és SolidEdge tervezői progjamjaink segítségével álmodják meg és készítenek látványos 3D-s termékvizualizációt, még a gyártás megkezdése előtt.

A modellezést követi a gyártás. A végső és megfelelő programmal 5-tengelyes megmunkáló központjainkon ölt testet az elképzelt szerszám.

Szerszámaink előállításának átfutási ideje rendkívül rövid, 4-6 hét.

Típusok:

  • Süllyesztő szerszámok
  • Fúrók, lépcsős fúrók
  • Marószerszámok
  • Esztergakések


Nézze meg videónkat!

Az alábbi filmben látható néhány eszközünk és gyártási folyamatunk.Echaintool szerszámok

Echaintool tajvani forgácsoló szerszámok értékesítésével is foglalkozunk, amelyek kiváló minőséggel rendelkeznek megfelelő árkategóriában. Az Echaintool termékei Magyarországon kizárólag nálunk elérhetők el.


Kiemelt specialitásaink

Minden szerszám egyedi. Ugyanakkor természetesen az egyes szerszámok között is találhatók típusok. Az alábbiakban bemutatjuk azokat, amelyek elkészítésében leggyakrabban közreműködünk.

Sajátosság

Egyedi szerszámgyártás

Precizitás

Pontos kivitelezés

Könnyű megoldások

Gyors szállítási feltételek

rólunk

M4-Tech Kft.

Minőségi forgácsolástechnikai szolgáltatások, szerszámgépek, fémipari alkatrészek készítése és forgalmazása.

kapcsolat

Tudjon meg többet rólunk!

Az M4-Tech Kft-ról az alábbi felületeken talál továbi információkat!