Paramotor alkatrészek

Repülőgépmotor alkatrészek - amikor nincs lehetőség hibázásra.

Amikor nem lehet hibázni!

Egy repülő tárgy esetében a hibázási lehetőség gyakorlatilag nulla, hiszen a legkisebb hiba is azonnal emberéletekbe kerülhet. Éppen ezért a paramotor alkatrész gyártási tevékenységünkre rendkívül büszkék vagyunk, mert nem csak a komplexitása, de a felelőssége is roppant magas.

Többéves kapcsolatunk a Simplify-ppg GmbH Magyarországi képviseletével figyelemre méltó epizódja cégünk történetének és a részükre gyártott paramotor siklórepülő alkatrészek meghatározó alkotóeleme alkatrész kínálatunknak. Repertoárunkban a legapróbb csapoktól egészen a siklórepülő vázáig megannyi alkatrész megtalálható és tervben van egy motor elkészítése is.

Ezek az alkatrészek nagyrészt alumíniumból készülnek, de a felhasznált alapanyagok között szerepel az 1.2210 (ezüstacél), műanyag. Túlnyomóan a EN AW 7075-ös anyagminőséget használjuk, mely minőségben és megmunkálhatóságban talán a legjobb alumínium, mert nagy a nyomástűrése és a szakítószilárdsága. Szemcseszórással tisztítjuk meg az alumínium felületét és készítjük elő az eloxálásra, mellyel az erózió ellen védjük meg. A porszórástól jobban megtapad rajta a felületkezelő anyag, ezáltal tartósabb lesz.

A repülő alkatrészeit jellemzően narancssárgára eloxáljuk, ez egy esztétikus fényes aranyba hajló színt ad nekik. Az eloxálás miatt ezen alkatrészek gyártása több hetet is igénybe vehet, az átfutási idő kb. 6 hét. Ugyanakkor egy repülő alkatrész esetében nem szabad és veszélyes is kapkodni.


Specialitásaink

Az elmúlt évtized során óriási tapasztalatra tettünk szert számos alkatrész gyártása terén. Ezek közül kiemelkedik…

Változatosság

Felhasznált alapanyagok sokszínűsége

Gyorsaság

Rövid átfutási idő

Könnyű megoldások

Gyors szállítási feltételek

single service

Downloads

Capitalise on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with additional clickthroughs from DevOps. Nanotechnology immersion along the information will close the loop on focusing solely on the bottom line.

rólunk

M4-Tech Kft.

Minőségi forgácsolástechnikai szolgáltatások, szerszámgépek, fémipari alkatrészek készítése és forgalmazása.

kapcsolat

Tudjon meg többet rólunk!

Az M4-Tech Kft-ról az alábbi felületeken talál továbi információkat!