Karrier

Az alábbiakban megtekinthetők a szabad állásajánlataink. Ugyanakkor ha úgy érezné, hogy szeretne nálunk dolgozni, de nem talál az elképzeléseihez illeszkedő pozíciót az alábbi felsorolásban, akkor is bátran küldje el önéletrajzát, mert mindig nyitottak vagyunk az eltökélt munkatársakkal való közös munkára.

Csatlakozzon csapatunkhoz!

Ezért lesz az M4-TECH a munkahelyem

  1. Családias hangulat

Az M4-TECH folyamatosan fejlődő kisvállalkozás, ahol a kollégák jól ismerik egymást és a vezetőség is karnyújtásnyira van. A munka csapatban zajlik, ahol egymást segítjük, kérdés esetén válaszokat és megoldást keresünk éppúgy, mint egy családban.

  1. Kellemes légkör

A munkatársak egymáshoz és a cég a munkatársakhoz való rugalmas hozzáállása a hétköznapokban és a munkában elősegíti annak a kiegyensúlyozott légkörnek a kialakulását, mely jellemző az M4-TECHre.

  1. Hosszútávú tervezhetőség

Szeretjük az elkötelezettséget, a motiváltságot és a lelkesedést. Öröm számunkra, ha elégedett a dolgozó. Szeretünk hosszú távlatokban gondolkozni, ezt a hozzáállást díjazzuk.
  1. Fejlődési lehetőség

A mai modern gépekkel teli világunk elengedhetetlen része a technológia előrelépése és az M4-TECHnél a munkahely nyújtotta háttéren túl ebbe a közegbe tudunk belekóstolni. Megismerkedhetünk a legújabb gépekkel, innovatív technológiákkal és eszközökkel. Az iskolapad után itt lehet igazán tudást szerezni.

  1. Megbízható bérezés

A Dél-Magyarországi térség viszonylatában kiemelkedő fizetést és folyamatos előrelépési lehetőséget kínálunk
Jelentkezne? Ne habozzon, küldje el önéletrajzát!


rólunk

M4-Tech Kft.

Minőségi forgácsolástechnikai szolgáltatások, szerszámgépek, fémipari alkatrészek készítése és forgalmazása.

kapcsolat

Tudjon meg többet rólunk!

Az M4-Tech Kft-ról az alábbi felületeken talál továbi információkat!